sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

Kortti poikavauvalle

Työkaveri tilasi kortin poikavauvalle ja tämä Forever Friend nalle sopii tarkoitukseen mainiosti. Kokeilin nallen peittoon ns. pukemistekniikkaa. Sitoo kivasti paperit yhteen. Paperit on ihanasta Echo Parkin Happy Days-lehtiöstä ja kukat on Wild Orchid Craftsin.

Osallistun tällä kortilla pitkästä aikaa Papertake Weekly Challenge haateeseen, jossa oli tällä kertaa luonnos, jonka pohjalta kortin tein.

It was time for a sketch in Papertake Weekly Challenge. This lovely teddy is Forever Friends "New Arrival".  I used Echo Park papers and most of the beautiful flowers are from Wild Orchid Crafts. Thanks for stopping by!
 

Perhosia

Tämän viikon P*skarteluhaasteena oli käyttää embossausta. Sain viime viikolla tuon ihanan perhosleikkurin ja sitä piti päästä heti testaamaan. Montaa embossaukseen käypää leimaa minulla ei ole ja tästäkin kortista tuli ehkä hieman levoton minun makuuni. En oikein osaa käyttää tätä leimaa, tykkään siitä kovasti, mutta kortit ei ikinä ole juuri sellaisia kuin haluisin. Mutta kaikesta huolimatta laitan sen nyt esille, koska ei ole tullut hetkeen tehtyä kortteja.

Samalta istumalta tein toisen kortin, joka menee vappuna viemisiksi uuteen kotiin. Nämäkin talot ovat tainneet täällä esiintyä aiemmin.



maanantai 16. huhtikuuta 2012

Varaston siivousta

Koruissani on alkanut pyöriä aika paljon samoja helmiä. Tarkoitus onkin siivota varastoja tekemällä vanhoista helmistä koruja ja malttaa olla ostamatta uusia. Nämä vaaleat akaatit on esiintyneet monessa korussa, mutta nämä punertavat (liekö myös akaattia?) pääsivät vihdoin tähän kaulakoruun. Osat taas kuparia, ne käyvätkin tähän paremmin kuin hopeiset.




Takapihalla kävi kuhina tänä aamuna, ja mies saikin napattua kuvan oravasta, joka kävi anastamassa virpomisvitsan höyheniä. Ehkäpä pesätarpeiksi.


maanantai 2. huhtikuuta 2012

Kuparia ja pyriittiä

Tämä koru on ollut pitkään työnalla. Kyseessä on taas yksi tuunaus vanhasta kaulakorusta. Pidän kovasti kuparin sävystä ja pitkään onkin pitänyt tehdä siitä koruja. Tähän tuunauskoruun käy kupari paremmin kuin hyvin, koska vaaleissa lasihelmissä on kuparin sävyä.



Näissä korvakoruissa ei ole paljoa käsityötä mitä esitellä, vaan pääosassa ovat kauniit pyriittihelmet. Osat hopeaa.