lauantai 7. elokuuta 2010

Ehkä minäkin...

Pitkään mietittyäni päätin minäkin aukaista blogin. Ulkoasu on vielä aivan kesken, siinä odotan toisen puoliskoni apua  :)

Blogi toimikoon ikään kuin muistikirjana kaikille näille käsitöille, jotka ovat vieneet minut mukanaan. Eniten tällä hetkellä "Hennan Helmipajasta" (veljeäni lainaten) syntyy koruja. Makeanvedenhelmien ja erilaisten kivihelmien kanssa voisin viettää enemmän aikaa, kun minulla onkaan.

Kortteja valmistuu sen hetken tarpeeseen, välillä menee pitkäkin aika etten niitä tee. No, joulu lähestyy ja korttipajakin pääsee taas vauhtiin.

Ja uusinpana "aluevaltauksena" on ompelu. Ostin ihka oman ompelukoneen ja erään blogin innoittamana, äsken valmistui ensimmäinen pussukka. Niihin varmasti palaan vielä uudelleen kuvien kera.

Näin on polkaistu blogi käyntiin. Palaan asiaan myöhemmin kuvien ja toivottavasti jossain vaiheessa myös uudistuneen ulkoasun kera!

4 kommenttia:

 1. Onnea uudelle blogille! Näitä on kiva itse päivittää ja vieläkin hauskempi käydä muilla kylässä. Mulla tuli juuri vuosi täyteen (unohdin synttärit).

  VastaaPoista
 2. Tärkeä unohtui: Kauniita kortteja ja koruja :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos ania! Kyllä kummasti piristää päivää (iltaa), kun odottaa muutama ihana kommentti! Onnea sinun blogillesi :D

  VastaaPoista
 4. Kiitos mielenkiintoinen blogi

  VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi!