sunnuntai 12. joulukuuta 2010

Tontuille tarvetta?

Viime tinkaanhan tämä jäi, liiankin. Tajusin vasta perjantaina, että keskiviikkona 15. päivä on laitettava kortit menemään, jotta ne saa halvemmalla postimaksulla lähetetttyä. Oltiin viikonloppu poissa, joten pääsin vasta nyt kirjoittamaan tätä postausta.

Aiemmassa postauksessa esiintynyt "Tomera-Tonttu" on siis mieheni piirtämä ja ajattelin arpoa halukkaille muutaman tontun. Jos näin myöhään löytyy vielä halukkaita.

Onko siis tontuille vielä vientiä? Jos saan tänään ja huomenna klo 14 mennessä halukkaiden osoitteita, voin laittaa muutaman tontun huomenna postiin. Tontut taitaa kyllä olla perillä vasta keskiviikkona. Jos haluat osallistua pieneen arvontaa, laita pikemmiten yhteystietosi osoitteeseen eronen_henna (ät) hotmail.com, sekä tähän kommentti, jotta osaan kurkata toiseen sähköpostiini. Katsotaan sitten monelle tonttuja riittää.

Kuvassa näkyy käytetyt materiaalit. Paperi Cansonin 250 g ja Pelikan tussimuste.
Itselläni on pari Promarkeria ja Copic Ciao-värikynää. Jostain syystä Promarkerilla väritettäessä muste levisi, mutta Copiceissa en huomannut samaa ongelmaa. Tämä tiedoksi.
ps. Maaret, koska laitoit viestiä jo edellisen postauksen yhteyteen, laitatko yhteystietosi niin pistän postia :)

6 kommenttia:

 1. osallistun ilman muuta tomeran tontun arvontaan... toivottavasti voitan....

  VastaaPoista
 2. Kiitos kaunis ja miehellesi terkut:)
  Laitoin osoitteeni sp:llä.

  VastaaPoista
 3. Minni ja Maaret, jaoin tontut teille. Nopean aikataulun vuoksi ei tullutkaan muita viestejä. Toivottavasti tontuille on tarvetta, vaikka sitten ensi vuonna, jos ei nyt ehdi postiin :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos Henna, posti tuli perille :):):)

  VastaaPoista
 5. Suurkiitokset! Tontut saapuivat tänään perille :) Ihania!!!!!

  VastaaPoista
 6. Ihanaa, että tontut löysivät kotiin :)

  VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi!