lauantai 3. joulukuuta 2011

Tuunausta

Sain mukavan ja mieleisen projektin työkaverilta. Hänen vanha rannekoru oli ollut ahkerassa käytössä ja helmet alkoi osittain olemaan hieman huonossa kunnossa. Myös kuminauha oli lähellä napsahtaa poikki. Sain vapaat kädet tuunata korua ja koota se uudelleen.

Ennen kuin ehdin ottaa vanhasta korusta kuvaa, kuminauha sanoi sopimuksen irti ja helmet etsittiin lattialta. Tässä kuitenkin kuva helmistä.Karsin huonot helmet pois ja korvasin metalliosat hopeisilla. Kuminauhaa en ole käyttänyt, joten tämänkin korun pujotin vaijeriin ja kiinnityksenä toimii melko kookas Balin hopeinen lukko. Vanhojen helmien rinnalla näin heti ruskean sävyjä ja laitoinkin niitä mukaan Swarovskin helmien muodossa. Lisäsin myös muutaman lasihelmen. Toivottavasti koru on edelleen yhtä mieleinen, vaikka ilme hieman muuttuikin.Ihanaa, kun olen saanut muutaman uuden lukijan, tervetuloa kaikille :)


8 kommenttia:

 1. Tosi kaunis, ihanat nuo ruskeat helmet tuolla välissä, sopivat kuin nenä päähän:-)

  VastaaPoista
 2. Upeaa uusiokäyttöä! Kaunis, merellinen ja rauhallinen tunnelma korussa. :)

  VastaaPoista
 3. Tuli ihan lomafiilikset, ei niin kiva kun räntää tulee taivaan täydeltä ja etelänlomaa ei näy mailla halmeilla :/ koru on kyllä aivan ihana, huolisin omaankin korukokoelmaan mielihyvin :)
  -Sis

  VastaaPoista
 4. Kiitos Helinä :)

  kuparikukka, nämä on mieluisia projekteja, kiitos sinulle kommentista!

  Mags kiitos paljon!

  sis, kiitos! Kyllä se loma vielä jossain vaiheessa on edessä :)

  VastaaPoista
 5. Tuunauksesta tuli oikein onnistunut! Kaunis :)

  VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi!