sunnuntai 2. syyskuuta 2012

Ketjun punontaa

Pitkästä aikaa punoin yhden hopeaketjun. Olen punonut aiemmin yhden Oili-ketjun ja nilkkaketjun muinaisketjuna, sekä pari kuningasketjua. Itsellä ei ole mahdollisuutta sahailla lenkkejä, vaan ostan ne valmiina.

Ihastuin näihin röpölöisiksi valssattuihin lenkkeihin ja halusin niitä tähän lahjaksi menevään käsiketjuun. Tämä malli on sekoitus oilia ja muinaisketjua, malli omasta päästä. Tai voihan se olla, että tällaisellekin nimi löytyy, mutta mallia en katsonut mistään.

Tämä koru on kaveriporukaltamme lahja tuoreelle äidille, hyvälle ystävällemme. Pieni poika syntyi heinäkuussa ja tähän koruun haluttiin heinäkuun kiveä, rubiinia. Hopeaketju on kuitenkin monikäyttöisempi, joten päädyin lisäämään pienen punaisen rubiinin roikkumaan lukosta. Kuvaa ei tästä nyt ollutkaan. Sydämelliset onnittelut vielä kerran!7 kommenttia:

 1. Oi, oi. Minä tykkään tästä ihan mahdottomasti. Todellakin ihanat röpöläiset lenkit tekevät uskomattoman kauniin tunnelman.

  VastaaPoista
 2. kaunis ketju, ja ihana ajatus se syntymäkuukauden kivi :) mainiosti sopii juurikin lukosta roikkumaan, ja mikäli lapsia perheeseen myöhemmin tulee lisää, voi lisätä myös uusien tulokkaiden syntymäkuukausien kivet eikä silti tule liian runsas. loistava idea :))

  VastaaPoista
 3. simppelin karu ja herkän kaunis koru!! =)

  VastaaPoista
 4. Mahdottoman taitavaa ja siistiä työtä! Itse punottu ketju on todellinen aarre.

  VastaaPoista
 5. Kuten Akvamarin sanookin: itse punottu ketju on todellinen aarre. Sekä itselle että lahjaksi annettuna. Tässä nimenomaisessa korussa uniikkius korustuu itse suunnittelemassasi mallissa. Upea!

  VastaaPoista
 6. Kiitos hurjasti Niina! Tosiaan, nuo röpelölenkit muuttivat ilmettä aika tavalla.

  outiriina, kiitos! Tosiaan, täytyy muistaa mainita äidille tämä optio :)

  SannaS, kiitos, hyvin sanottu!

  Akvamarin, kiitos kauniista sanoistasi!

  ania, kiitos hurjasti!

  Kiitos Katjuska!

  VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi!