tiistai 11. joulukuuta 2012

Tonttutyttö

Vielä ehdin laittaa yhden joulukorttipostauksen, ennen kuin tämä urakka on tältä vuodelta ohi. Tässä postauksessa esittelenkin ehdottoman lempikorttini.

Aiemmin kerroin mistä blogini on tehty ja korteissa sanoin käyttäväni mieluiten mieheni piirtämiä kuvia. Toissa vuonna, askarteluharrastuksen alussa, sain väritettäväksi Tonttu-Tomeran ja viime vuoden kortteihin pääsi joulupukkeja. Nyt on siis tyttöjen aika. Tämä mahtava tonttutyttö koristaa ainakin paria joulukorttia. Kovin montaa en ehtinyt tehdä, kun tämä jäi hieman viime tinkaan. Tonttutyttö on siis mieheni piirtämä ja minä olen vastannut värityksestä.

Tunnelmallista joulun odotusta kaikille!
7 kommenttia:

 1. Onpas hirmuisen suloinen ja tomera tonttu! :)

  VastaaPoista
 2. Te olette hyvä pari tekemään näitä kortteja :)

  Mula on vieläkin tallessa se saamani miehesi piitämä tonttu. En ole raskinut käyttää niitä kortteihin vieläkään :) Miehesi kuvista voisi tehdä leimat meille tumpeloille :))

  VastaaPoista
 3. Ompas suloinen:) Olette hyvä tiimi:)

  Kai olet jättänyt muutamat värittelemättömät kuvat talteen muistoksi?:) (-tai jos myöhemmin haluat lisää, niin onnistuu kopiointi;)..)

  VastaaPoista
 4. Ihana kortti ja hieno piirros! Onpa kivaa, kun kortteihin tulee molempien kädenjälkeä!! :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos hurjasti teille kaikille kommenteista! :)
  Thank you so much for the comments!

  Onneksi taiteilija on lähellä ja näitä voi tilata aina lisää. Katsotaan, jos saisin muutamia "ei jouluisiakin" väritettäväksi.

  VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi!