maanantai 8. heinäkuuta 2013

Skräppihetket haaste # 12 "kajoa kuvaan"

No niin, nyt vihdoin skräppäämiseen pariin. Skräppihetket haasteen aiheena on tällä kertaa "kajoa kuvaan".  Ensimmäisessä skräppäyksessäni käytin kuvaa Pariisista ja melkein kuin vahingossa jatketaan samalla aiheella.

Tässä leiskassa on kuvia sillalta, jonne kiinnitimme 1. hääpäivän kunniaksi lemmenlukon. Koska aiheena oli kajota kuvaan, neliön ja suorakaiteen muotoiset valokuvat oli kielletty. Tämä kävi minulle hyvin, koska tätä jättikokoista kuvaa piti leikelläkin pienemmäksi. Minulla kävi pieni moka, kun kehitin kuvia netissä ja ihastuin kollaaseihin, joihin sai valita eri kokoisia kuvia. Noh, ehkä olisi ollut hyvä tarkastaa kuvien mitat ensin. Melkein kaikki kuvat ovat sellaisinaan käyttökelvottomia, mutta skräppäämiseen ne käyvät, kun hieman saksii pienemmäksi ja käyttää kuvasta vai osan. Tämän kuvan leikkelin eri kokoisilla ympyrämuoteilla.

Taustalla on harmaa, yksivärinen paperi johon sotkin valkoista maalia.  Koristuksina on Echo Parkin tarroja ja paperia. Ja meidän lukko on tietenkin siellä kehyksissä.9 kommenttia:

 1. VAU! :) menin ihan sanattomaksi

  VastaaPoista
 2. Upea leiska ja mahtava kokonaisuus! Tykkään valtavasti. Kiitos kun osallistuis!

  VastaaPoista
 3. Kivannäköinen leiska, oikein hieno :) Kiitos kun osallistuit Skräppihetket haasteeseen!

  VastaaPoista
 4. Kivannäköinen leiska, oikein hieno :) Kiitos kun osallistuit Skräppihetket haasteeseen!

  VastaaPoista
 5. Tää on ihan todella upea! Ympyräkuvat näyttävät ihanan erilaisille!

  VastaaPoista
 6. Hieno sivu, tasapainoinen, raikas

  VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi!