perjantai 3. elokuuta 2012

Nahkaa

Taas mennään näköjään kausittain näiden käsitöiden teemojen kanssa. Tyypillistä, että innostun jostain tekniikasta ja teen sillä tavalla sitten useampia tuotoksia.

Siis nahkakoru taas. Tällä kertaa hieman erilaisesta materiaalista. Oltiin kesälomalla Tukholmassa pienellä reissulla ja törmäsin siellä (jossain kauppakeskuksessa) pieneen helmikauppaan. Mies huomasi siellä nahkanauhoja, joten olihan se ostettava paria väriä. Tämä konjakin väri käy upeasti lempilaukkuuni. Lukossa on kivasti sekä hopean, että kullanväriä, joten se on helpompi yhditää muihin asusteisiin. Itse asiassa tämä kappale lähti pikkusiskolle syntymäpäivälahjaksi, täytyy tehdä itselle uusi.

Seuraavaksi olisi taas edessä itselle uusi materiaali, sulat.
8 kommenttia:

 1. Kiva yllätyslöytö Tukholmassa! :-) Onnea sulkahaasteelle!

  VastaaPoista
 2. Konjakki on kyllä ihana värinä. :) Ja onnea sulkahaasteelle ! Pitäisiköhän itsekkin tarttua samaan haasteeseen, jahka tässä ehtii vanhoilta projekteilta

  VastaaPoista
 3. Yksinkertaisuutta parhaimmillaan. Tosi ihana. Jään mielenkiinnolla odottamaan mitä saat aikaan sulista :D

  VastaaPoista
 4. Kiitos kaikille teille kommenteista! Täytyy kai tosiaan tarttua sulkiin käsiksi, kun menin lupaamaan :) Noh, yhdet korvikset sain jo tehtyä.

  VastaaPoista
 5. Komia tuli ja naminami väri. Sulkakoruja odotellessa.

  VastaaPoista
 6. Täydellinen pari, laukkusi ja rannekoru. Kiva idea tuo kaksivärinen lukko. Tykkään kovasti sulkakoruista ja mielenkiinnolla odotan, mitä ihanaa sinä niistä keksit tehdä.

  VastaaPoista
 7. Kiitos Katri!

  ania, kiitos, nyt on käynyt mulla tuuri näiden yhteensopivien materiaalien kanssa :) Minäkin olen pitkään sulkakoruja toisten blogeissa ihastellut, mutta nyt sain aikaiseksi ostaa ensimmäiset testiin.

  VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi!