tiistai 2. lokakuuta 2012

10 kuvaa - mistä blogini on tehty?

Sain tämän mielenkiintoisen ja mukavan haasteen mahtavalta Anialta.

Mistä siis blogini on tehty? Koska blogin nimi on "tein ite", yritän pysyä tässä teemassa. Joskus tosin harhaudun. Tässä kuitenkin kuvasatoa blogin syövereistä.

Koruja täältä löytyy melko paljon. Olen käyttänyt niin hopeaa, helmiä, nahkaa kuin sulkiakin, mutta haluaisin käyttää vielä enemmän kierrätysmateriaalia. Eniten teen käsikoruja, mutta myös korva- ja kaulakoruja syntyy.Myös kortteja löytyy blogistani paljon. Aiheita ja tyylejäkin on näissä laidasta laitaan. "Lapsellisia" onnittelukortteja, hääkortteja ja vintageaiheita. Joulun aikoihin kortteja tulee isompi ryöpsähdys. Mieluiten teen kortteja mieheni piirtämistä kuvista. Toissa vuonna sain joulukortteihin tomeria tonttuja ja viime vuonna joulupukkeja, joista yksi pääsi tähän esittelyyn. Katsotaan mitä saan väritettäväksi tänä vuonna. 


Hieman vähemmälle on jääneet muut käsityöt. Itse asiassa blogista taitaa löytyy vain pari pussukkaa. Neulomuksia ja virkkauksia valmistuu myös välillä, täytyypä muistaa kuvata ne tännekin.Pidän hurjasti myös ruuanlaitosta, mutta reseptien kirjoittaminen ja ruokien kuvaaminen on selvästi vaikeampaa minulle, kuin korujen tai korttien. Mutta muutama resepti täältä löytyy, jatkossa ehkä lisää.


Näistä on blogini tehty. Katsotaan, jos löydän lisää uusia aluevaltauksia.

Mahtavaa, kun olen saanut taas pari uutta lukijaa, tervetuloa kovasti! Koruihmisille täällä voi olla välillä hiljaisempaa, kun innostun korteista ja välillä taas toisin päin. Toivottavasti täältä löytyy kuitenkin kaikille lukijoilleni jotain mielenkiintoista! Eihän tätä muuten jaksaisi, jos ei teitä lukijoita olisi. Kivat kommentit piristävät päivän kuin päivän!


3 kommenttia:

 1. Taatusti ihanaa Tein ite -laatua! <3

  VastaaPoista
 2. Kiitos Henna! Erityisesti ihastuttaa tekemäsi kortit. Tuo taitolaji on ihan mun ulottumattomissa. Joskus olen Photoshopannut kortteja, mutta oikea askarteleminen tuntuu kauhean työläältä.
  Moni "ruokabloggaaja" valittelee sitä, että ruuat joutuu aina syömään kylminä, kun kuvaaminen vie oman aikansa. Olet tosi monipuolinen "Tein ite."

  VastaaPoista
 3. Voi kiitos Akvamarin :)

  Kiitos sinulle ania haasteesta! Olen nopea kyllästymään, niin on hyvä vaihdella aiheita näissä käsitöissä :) Ei minusta taida ikinä ruokabloggaajaa tulla, mutta jos joskus jonkin reseptin tänne saisin aikaiseksi kuvata.

  VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi!