torstai 11. lokakuuta 2012

Korento syyssäässä

Tätä projektia on kypsytelty hitaasti. Mallailtu ja etsitty kuumeisesti sopivia helmiä. Tämä mielettömän kaunis korento on lähtöisin mahtavan ja taitavan Akvamarinin kätösistä. Ihastuin tähän välittömästi ja olin innoissani, kun sain sen omakseni. Tästä hankinnasta on jo kulunut tovi, mutta mihinkään kompromissiin en halunnut tämän kohdalla päätyä. Välillä kuorin kaunokaisen kääreistään, mallailin ja suljin taas takaisin peittoonsa.

Nyt vihdoin hän sai sopivat seuralaiset rinnalleen. Tämä on jo hieman noloa, ei taas ole tullut laitettua näiden kivihelmien nimiä ylös. Metalliset osat kuparia ja riipus on messinkiä. Halusin, että korento näyttää siltä, kun se olisi vain laskeutunut rintakoruksi korun päälle. Oli jotenkin todella hankala saada kuvattua tätä korua, joten loppuun vielä yksi utuinen kuva miten korento asettuu koruun.

Kiitos siis Akvamarin vielä kerran tästä kaunokaisesta.
12 kommenttia:

 1. Todellakin upea koru ja tuo riipus on aivan mielettömän ihana :)

  VastaaPoista
 2. Wau, upea suoritus. Minulla on tuon korennon sukulaisia, jotka vielä lentevät vapaana, eivätkä osaa päättää mihin koruun laskeutuvat.

  VastaaPoista
 3. Kiitos, ihana Henna!

  Voi, olin jo unohtanut korennot!

  Pääsipä se hurjan hienoon seuraan, tykkään tosi paljon tuosta värityksestä ja sommittelusta. Lisäksi sulla on älyttömän siistit kieputtelut!

  VastaaPoista
 4. Kärsivällisyytesi on palkittu. Koru on todella upea!!!

  VastaaPoista
 5. Upea koru ja sudenkorentokin. Kivet näyttää olevan Akaatteja ja kvartsia jos nyt kuvista saa näin äkkiä katsottuna. Hyvää viikonloppua. T:) koralli

  VastaaPoista
 6. Kiitos SannaS :)

  Arna, kiitos kovasti, tuo korento on minustakin ihana!

  Niina, odotan innolla mihin sinun ötökät päätyvät :)

  Akvamarin, kiitos sinulle! Tämä on kyllä yksi lempikoruistani, tekee yksinkertaisen mustan neuleen heti mielenkiintoisemmaksi.

  Helinä :)

  Minni, joskus ideat hieman antavat odotuttaa itseään, kiitos!

  Kiitos Koralli, kyllä varmaan nuo viistehiotut ovat tosiaan akaattia, noista pienemmistä en osaa sanoa.. kiitos kommenistasi :)

  VastaaPoista
 7. Kaunis! Onpa hauska yksityiskohta tuo korento. :)

  VastaaPoista
 8. Korento on siinä kuin kotonaan, aivan upea kokonaisuus! :)

  VastaaPoista
 9. Uskomattoman kaunis!

  Hyviä seuralaisia kannattaa todellakin odottaa, kun lopputuloksena on näin ihana koru :)

  VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi!