maanantai 12. marraskuuta 2012

Joulunpunaista

Ei se talvi sieltä vielä tullutkaan, ainakaan tänne Etelä-Suomeen. Mutta joulu alkaa olemaan jo pikkaisen lähempänä. Kaupoissa on kyllä jos jonkin väristä joulukoristetta, jopa vaaleanpunaista, mutta kyllä minusta se on tämä tummanpunainen, joka on joulun väri.

Käsikorussa on joulun värejä, punaista ja valkoista. Putkenmallisissa käsintehdyissä (ei minun) lasihelmissä on hieman tummempi sävy, mutta ei ehkä ihan noin tumma, mitä kuva antaa ymmärtää. Helmet on lasia ja osat hopeaa. Lukon yhteydessä on pienen pieni rubiini.
Kiva, kun piipahdit! Aurinkoista päivää Sinulle!

9 kommenttia:

 1. Ihanaa joulun odotusta näkyvissä, tässä korussa. Kaunis :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos Helinä, Kaisu, outiriina ja Arna :)

  VastaaPoista
 3. Ihana! Ihana! Oikea joulunamu :) Olet ryhmitellyt kauniit kivet kauniisti, niissä on hieno rytmi. Tykkään hirmu paljon tällaisista sitäsuntätäkiviä-koruista. Tiedän, että olet tarkoin harkinnut jokaisen kiven ja muodon, että ei tämä mikään suunnittelematon koru ole. Vielä kerran: Ihana!

  VastaaPoista
 4. Nuo tummemmat helmet on tosi kauniit, koko koru sellainen juhlana juhlava ja arkena sopivan riemastuttava; pitäisin ;-)

  VastaaPoista
 5. Voi kiitos ania. Nykyään osaan haalia hieman erimallisia helmiä, ne tekevät korusta monesti mielenkiintoisen. Ennen kun osasin ostaa vain niitä pyöreitä :)

  Mags, Kiitos :) noissa tummissa helmissä on kyllä kauniit sävyt, vielä kun olisin osannut ne vangita ruudulle.

  Kiitos paljon Milla!

  VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi!