torstai 31. tammikuuta 2013

Vaaleanpunaista terästettynä mustalla

Ei ole kevät tarpeeksi pitkällä, sen huomaa näiden käsitöiden määrässä. Yleensä aina keväällä innostun tekemään koruja ja korttejakin syntyy hieman eri tahtiin. Mutta valoisuus lisääntyy päivä päivältä ja kohta pääsee varmasti kuvailemaan valoisalla. Sitä odotellessa, tässä pimeitä sisäkuvia :)

Tässä käsikorussa on vaaleanpunaisten ruusukvartsien lisäksi mustia onykseja ja kauniita lasihelmiä. Lukossa roikkuu pieni swarovskin kristalli ja osat on hopeaa.

Olen tykästynyt kaikenlaisiin lamppuhelmiin. Tämän korun helmet on muistaakseni ostettu Villihelmestä. Saa vinkata, jos tulee mieleen joku paikka, josta saisi kauniita lasihelmiä.Tässä on Pantonen värikartalla kevään 2013 värit. Menisikö tämä haalean vaaleanpunainen tuohon Linen sävyyn? Minulla on erilaisia violetin sävyisiä helmiä odottamassa, mutta ne ovat kyllä tummenpia. Minua viehättää myös tuo "harmahtava jade". Mitä mieltä olette tämän kevään väreistä? 
17 kommenttia:

 1. Aika pastellisiahan nuo värit on, niin kuin joka kevät! Mutta tykkään kyllä niiden raikkaudesta. :) Ja minusta tuo korusi sopii hyvin Linen sävyyn, ja lamppuhelmi on niin kaunis..! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on totta, keväällä tulee aina näitä hempeitä sävyjä. Kyllä tuo Monaco Blue tuolta hieman erottuu :) Kiitos Miina!

   Poista
 2. Ihana koru, lamppuhelmet ovat kyllä tosi kauniita. Raikkaita ovat kevään sävyt, useitä lempisävyjä löytyy kartalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Johanna! Noissa sävyissä on jännästi tuollaisia hempeitä vanhahtavia ja sitten kirkkaita ja raikkaita.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Voi kiitos KatMan! Minä tykästyin kanssa noihin lamppuhelmiin.

   Poista
 4. Ihanan hempeä koru, jota musta mukavasti ryydittää. Olet hienosti valinnut muut helmet lamppuhelmien sävyyn sopiviksi.

  Kauniitahan ovat kevään värit, mutta näyttää tosiaan siltä, että tietyntyylinen värikartta toistuu melkein samanlaisena vuodesta toiseen. Syksyllä sitten taas syysvärit. Näistä kevätväreistä on meikäläisen vaikea löytää itselle sopivia sävyjä kovinkaan monta, koska olen väreiltäni niin syksy. (Muuten en tykkää syksystä ollenkaan niin paljon kuin keväästä. :D)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Suntsa!
   Se on totta, kevään ja syksyn värit on kyllä melko helppo arvata ennen kauden alkua. Minä olen hieman kameleontti, en oikein tiedä sitä omaa väriä. Musta toimii aina :)

   Poista
 5. kaunis koru :) ja värikarttahan on melkeistä tasan minulle tehty ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos outiriina! Kiva, että sulle löytyy mieleisiä värejä värikartasta, se aina helpottaa vaatekaupassa käyntiä, kun valikoimissa on omia sävyjä.

   Poista
 6. Voi että on ihana koru! :)

  Minua miellyttää nuo vihreän sävyt Pantonella tänä keväänä, vihreän ystävä kun oon. Monaco ja Dusk on kanssa nam :)

  VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi!